Купете повече софтуер и спестете повече пари  Използването на вашия

...
Купете повече софтуер и спестете повече пари  Използването на вашия
Коментари Харесай

Лятна разпродажба в Keysfan: Евтини и оригинални Office 2021 и Windows 10 от €7  

Купете повече програмен продукт и спестете повече пари  

Използването на вашия компютър за работа и развлечение е ужасно, само че без значение дали изпълнявате базови задания или управлявате бизнес, рано или късно ще ви е нужен пакет за работливост, с цел да пишете, коригирате, вършиме някои калкулации или създавате презентация.

Word, Excel и PowerPoint са индустриални стандарти, само че заплащането на $439,99 за Office пакет е отвън бюджета на множеството от нас. В истинският Office 2021 Professional Plus коства единствено €25,25, което ви икономисва до 90%. Ако би трябвало да го инсталирате за няколко компютъра или да го споделите с другари, пакетът Office 2021 5PCs е най-хубавата договорка – можете да го купите единствено за €13,65/PC. Windows 10 Pro коства за €7,25 е бюджетен артикул за вас. 



Ограничена във времето оферта! Доживотни Microsoft артикули от €7!  

Пакетът с голям брой ключове е по-изгоден. Вземете повече за по-малко пари!  

Купете повече и спестете повече с ценово-ефективните пакети! (купон: BKS62) 

50% отстъпка за други Windows версии и MS Office пакети (купон: BKS50) 

Практични софтуерни инструменти 

Keysfan работи на пазара от няколко години, като постоянно поддържа концепцията за клиента преди всичко и предлага най-хубавите артикули и услуги. За да се усъвършенства потребителското преживяване, процесът на извършване на покупки на Keysfan е елементарен и елементарен за работа. След заплащане кодът за активиране на софтуера и подробните указания за инсталиране ще бъдат изпратени до вашата пощенска кутия в границите на няколко минути. В процеса на инсталиране и потребление потребителите могат да се свържат с професионалния екип за обслужване на клиенти на Keysfan когато и да е, в случай че имат въпроси – екипът е онлайн 24/7 ( имейл за контакт: [email protected] ). Ако желаете да научите повече, можете да влезете в уеб страницата на Keysfan посредством горните връзки.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР